Junajted izvukao Vidićev govor za motivaciju Ibrahimovića i Pogbe (VIDEO)

Ne postoji bolji sagovornik na temu motivacije igrača od bivšeg srpskog defanzivca

Mančester junajted ulazi u najvažniji deo sezone u kome će glavni cilj biti plasman u Ligu šampiona - da li kroz Premijer ligu ili Ligu Evrope, svejedno je.

U cilju mobilizacije igrača i svih u klubu pred najvažniji deo takmičarske godine Junajted je prikazao klip sa čovekom koji je toliko puta bio inspiracija svima na terenu zbog svoje motivacije, borbenosti, želje i požrtvovanja - Nemanjom Vidićem.

Srpski fudbaler, koji je ostavio dubok trag na "Old Trafordu" tokom osam sezona igranja, dao je savet igračima na koji način bi trebalo da iznesu ključni deo sezone.

- Imamo šansu da se plasiramo u Ligu šampiona, ja sam pozitivan, i mislim da bi igrači trebalo da veruju u to - rekao je Vidić, i dodao:

- Ovo je najvažniji deo sezone, a igrači su umorni usled velikog broja utakmica. U Mančesteru je od prvog dana ovako: prva utakmica - mora da se pobedi, druga utakmica - mora da se pobedi, treća utakmica - mora da se pobedi i tako je sa svakom utakmicom. Dakle, imate devet meseci fudbala u kojem je svaki meč bitan. I kada dođete u ovu fazu sezone, potrebni su igrači koji će dati sve na terenu da pobede i ostvare cilj koji je zacrtan - aludirao je Vidić na lidere ekipe ibrahimovića i Pogbu, pre svih, od kojih očekuje da najviše "povuku" u završnici sezone.

(Telegraf.rs)