Reči Vujovića koje će zaboleti crveno-bele: Neće Zvezda na F4 Evrolige, dajte mi te pare da napravim šampiona! (VIDEO)

Čuveni stručnjak napravio neočekivano poređenje sa KK Crvena zvezda

Legendarni rukometni trener Veselin Vujović smatra da bi mogao da napravi prvaka Evrope u rukometu ako bi počeo da radi u Beogradu, ali je za to napravio finansijsku paralelu koja se neće dopasti navijačima Crvene zvezde.

Bilo je reči o lošoj situaciji u rukometu, ali i u medijskom praćenju sporta, a onda je u jednom trenutku Vujović neočekivano

- Da vam ja kažem nešto, te pare što dobija KK Crvena zvezda i sigurno neće ući na F4 košarke, neka daju jednom klubu iz Beograda, ja ću napraviti prvaka Evrope za tri godine u rukometu, 100 posto - poručio je Vujović.

>>>MISLIO SAM DA ME DELIJE NEĆE PREPOZNATI: Vujović otkrio ko ga je pozvao na meč sa Efesom i kako su ga dirnule ovacije! (VIDEO)

>>>Proradila zvezdaška krv: Vujović se zbog crveno-belih nervirao kao da vodi tim! (VIDEO)

>>>Kada nemate rezultat, onda niko nikog ne sluša: Gde je danas srpski rukomet?

Ja jesam zvezdaš, ali sam bio i trener Partizana, nijem obojen klupski. Ne sećam se, davno je bilo - naveo je Vujović, što možete pogledati na 1:24:43 priloženog snimka.

Navijači Zvezde su revoltirano objavili deo snimka na društvenim mrežama, pošto je Vujović nedavno bio gost na KK Crvena zvezda - Efes, kada je dočekan ovacijama, nakon osvajanja bronze sa Slovenijom na Svetskom prvenstvu u Francuskoj.

- Prvo me je zvao Deki Radonjić, pa posle Neša Ilić. Želeo sam da vidim Zvezdu, jer ovo što radi je fenomenalno - rekao je tada Vujović za Telegraf.

(Telegraf.rs)