Otkrivene šokantne reči Ajtekina: Sudija psovao i provocirao igrače PSŽ-a tokom meča sa Barsom!

Arbitar iz Nemačke izazvao je mnogo kontroverzi posle meča Barselona - PSŽ

Fudbaleri Pari Sen Žermena i dalje ne mogu da prebole poraz od Barse  na Kamp Nou od 6:1, posle koga su izbače ni iz Lige šampiona, iako su u prvom meču u Parizu slavili sa 4:0. Ne može da preboli to ni francuska štampa, koja je osula drvlje i kamenje po glavnom sudiji Denisu Ajtekinu, koga smatra glavnim krivcem za eliminaciju Parižana.

>>> Igrači PSŽ-a snimili svoj razgovor pred revanš: Kad čujete šta su pričali o Barsi, biće vam jasno što su onako ispali! (VIDEO)

>>> Nerealno koji su trik iskoristili za konačnu pobedu: PSŽ-ov fudbaler otkrio šta je pričao sa igračima Barselone na poluvremenu! (VIDEO)

Ne samo da je Ajtekin dosudio dva diskutabilna penala za Barselonu i to što nije svirao čist penal na Di Mariji posle starta Maskerana pri rezultatu 3:1 za Barsu, nego je navodno i provocirao i nervirao igrače PSŽ-a tokom utakmice.

Navodno je Ajtekin nakon protesta fudbalera PSŽ-a odgovorio sa ''Je*i se'', navodi Le Parisijen. Iako oni nemaju dokaze za ovu tvrdnju u vidu snimaka, nema sumnje da će i ovo izazvati dublju istragu protiv Ajtekina, protiv koga je već pokrenut postupak nakon utakmice.

(Telegraf.rs)