Rusi kaznili uspavanku Junajteda, Tošić bez pobede u Pireju, ludnica u meču Lion - Roma! (VIDEO)

Remi u Rusiji

U prvom meču osmine finala Lige Evrope, Rostov je iščupao 1:1 protiv Mančester junajteda u Rusiji.

Poveli su Đavoli golom Mhitarijana u 35. minutu, da bi Bukarov doneo remi u 53, kada je iskoristio lukavu dugu loptu Kalačeva sa skoro pola terena.

Kopenhagen je pobedio Ajaks sa 2:1, a Andrija Pavlović je šansu dobio tek od 63. minuta. Drugačije je bilo na Kipru, APOEL je poražen od Anderlehta sa 1:0, a u startnoj postavi je bio Uroš Spajić, nekadašnji igrač Crvene zvezde. Ivan Obradović presedeo je na klupi.

Olimpijakos je poveo protiv Bešiktaša posle kiksa Duška Tošića. Bivši defanzivac Crvene zvezde loše je reagovao i samo je prepustio loptu Ansarifardu, koji je centrirao Kambijasu za 1:0. U nastavku, Abubakar je doneo vrednih 1:1 pred revanš u Istanbulu, a ovim rezultatom okončana je i utakmica Šalke - Menhengladbah, na kojoj je starter bio Matija Nastasić u taboru domaćeg tima.

Genk je sa 5:2 srušio Gent pred revanš, a burno je bilo i u susretu Liona i Rome. Prava ludnica je priređena jer je Roma preokrenula na 2:1, a zatim je doživela hladan tuš golovima Tolisa, Fekira i Lakazeta u 92. minutu, pa će imati težak posao u Rimu.

Liga Evrope, osmina finala, prvi mečevi

APOEL - Anderleht 0:1

Kopenhagen - Ajaks 2:1

Rostov - Mančester junajted 1:1

Selta - Krasnodar 2:1

Gent - Genk 2:5

Lion - Roma 4:2

Olimpijakos - Bešiktaš 1:1

Šalke - Menhengladbah 1:1

(Telegraf.rs)