Ivana je plenila lepotom u Areni, a mnogi su oduševljeni njenim tetovažama (FOTO)

Najbolja srpska sportistkinja je uz neverovatne skokove, plenila gracioznošću i lepotom u Areni

Ivana Španović je još jednom pokazala da je trenutno najbolja srpska sportistkinja i fenomenalnim nastupom na Dvoranskom prvenstvu Evrope u Atletici oduševila je Srbiju! Ovoga puta je Beograd imao tu čast da svoju heroinu gleda uživo i da uživa u njenim neverovatnim skokovima.

A bilo ih je na pretek! Bila je to Ivanina noć iz snova, jer je pred svojom publikom čak tri puta skočila iznad svog ličnog rekorda, da bi na kraju zabeležila treći rezultat svih vremena i skok od neverovatnih 7.24 metara!

Oduvala je konkurenciju i ubedljivo osvojila zlato! Plenila je gracioznošću i lepotom, kao i uvek, a ovoga puta je imala i poseban stajling, jer je u finalu nastupala u posebno dizajniranom trikou.

>>> SEDAM najlepših atletičarki sa Evropskog prvenstva u Beogradu! (FOTO)

>>> Ivana skinula duks na konferenciji, a onda pokazala koji stihovi su joj ispisani na leđima (FOTO) (VIDEO)

Jednodelni seksi kostim otkrio je i neke od njenih tetovaža koje prethodno navijači nisu mogli da vide, kao što je ona iznad desne butine, koa se nazirala tokom njenih nastupa u Areni.

I sama Ivana je nekoliko puta pričala o svojim tetovažama, a za neke je otkrila šta znače, kao i da ih uglavnom ima na intimnim delovima tela, koa nisu vidljiva svima.

>>> Jeste li primetili promenu na Ivani pred finale? Da li joj je ona donela moć za istoriju u Areni? (FOTO)

>>> POKLONIMO SE KRALJICI IVANI: Zlato za Španovićevu uz rekord, suze i ovacije u Areni! (FOTO) (VIDEO)

- Prva tetovaža je simbolizovala nešto što sam imala sa svojim verenikom. Posle toga su ostale stizale spontano, neke su označavale neki težak period u životu, druge pobede, i svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mestima koja nisu vidljiva svima - rekla je svojevremeno Ivana.

Za sada će ostati misterija kakvo je značenje tetovaže iznad desne butine. Jasno je da je u pitanju bokser, ali se takođe vidi da tetovaža ima i drugi deo, koji se samo nazire i ne može jasno da se vidi, jer je na svim fotografijama prekriven.

Pogledajte i sami neke od Ivaninih fotografija iz Arene:

Pogledajte još neke od Ivaninih slika sa Instagrama, gde se mogu videti neke od njenih tetovaža, ili delovi tetovaža.

Jedna od onih koje se takođe mogu videti jesu i stihovi iz pesama Đorđa Balaševića ''Uspavanka za dečaka'' (Olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo) i pesme ''Luzer'' (Ali kad dođem kući tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti).

Ivana je takođe istetovirala tetovirala i mapu sveta u lepoj crvenoj boji. S desne strane na leđima ima istetoviranu kartu as pik, a s leve strane, takođe na leđima, damu i kralja u srcu.

(Telegraf.rs)