Ibrahimović nabija komplekse saigračima pod tušem: Šeta potpuno go po svlačionici, zovu ga ''gospodin veliki''

Švedski napadač dobio novi nadimak od saigrača, a nije u pitanju to što je visok 195 cm

Zlatan Ibrahimović je zaludeo Ostrvo već u svojoj prvoj sezoni, a naročito navijače Mančester junajteda čiji je najbolji strelac sa ukupno 26 postigunutih golova (15 u Premijer ligi).

Osim fudbalskog umeća, Ibrahimović je poznat i kao veoma zanimljiva osoba van terena, pa je stoga izuzetno zanimljiv i ''sedmoj sili'', koja o njemu piše sve što može da otkrije.

>>> Ovo dosad niste videli: Ibrahimović daje intervju na srpskom (VIDEO)

>>> Ibrahimović izbegao smrt u svlačionci! Saigrač ga umalo ubio zbog svađe!

Tako su novinari iz Engleske saznali detalje iz svlačionice Crvenih đavola, gde je prema njihovim navodima Ibra preuzeo glavnu reč, a gde se prilično odomaćio. Naime, kako piše tabloid San, Ibrahimović šeta go po svlačionici i tako ''veličinom'' nabija komlekse ostalim saigračima.

Nije u pitanju samo to što je Šveđanin koji je poreklom sa Balkana visok 195 centimetara, već navode da je i među njegovim nogama slična situacija kada su centimetri u pitanju. Stoga su ga saigrači prozvali ''Big man'' (veliki čovek). Prvobitno se mislilo da je to zbog njegove visine, ali insajder Sana navodi da je tek sada otkriven pravi razlog.

- Zlatan je očigledno veliki čovek, ali se to odražava na više načina. Kada svi igrači nose peškir oko struka posle tuširanja, on šeta go po svlačionici i očigledno da nema manja samopouzdanja - navodi izvor poznatog tabloida.

(Telegraf.rs)