Navijači Zvezde su 3.5 godine čekali da se njegovo prezime pojavi na semaforu Marakane (FOTO)

Marko Petković dočekao da postigne gol u crveno-belom dresu

Stigao je u Crvenu zvezdu na leto 2013. godine i od tada je odigrao 88 utakmica, ali Marko Petković ni u jednoj od tih nije uspeo da postigne gol.

Sve do 89. nastupa i meča sa Novim Pazarom kada je bio strelac drugog gola u pobedi crveno-belih (2:0).

>>> Brutalan transparent Delija za Pazarce: Citatom iz kultnog filma ih podsetili da ipak razumeju srpski jezik (FOTO) (VIDEO)

Napokon je dočekao da se njegovo ime nađe na semaforu najvećeg srpskog stadiona.

- Mnogo mi znači gol. Ovo je moj prvenac u Zvezdi. Hvala ekipi na svemu, trpeli su me i dok je bilo loše. S kraja jeseni sam počeo da pružam bolje partije, a sada je stigla i nagrada. Mojoj porodici posvećujem gol jer su izdržali sa mnom jako teške trenutke. Imao sam dve teške godine zbog povrede i povratka u formu, ali polako izlazim iz svega toga - rekao je Petković.

Zvezdin bek smatra da je publika na stadionu imala šta da vidi protiv Pazaraca.

- Bila je ovo dobra utakmica. Ne pamtim da je Crvena zvezda odigrala ovakvu utakmicu u poslednje četiri godine. Dosta smo bili nadmoćniji, ne znam kako je to izgledalo sa strane jer je jako teško probiti ovakav bedem, Ali, imati ovakvu želju, ovakav posed lopte i ovako nadtrčati neku ekipu, nije lako. Bilo bi lepše da smo imali ispred sebe malo otvoreniju ekipu, ali nastavićemo ovoliko da se trudimo i u narednim utakmicama.

(Telegraf.rs)