Boaći je Zvezdin bingo: Dao je tri gola, a Plavšić dva u "demoliranju" Ukrajinaca! (VIDEO)

Crveno-beli pobedili Zirku 6:2

Fudbaleri Crvene zvezde iz dana u dan sve više napreduju.

Novu pobedu na Kipru ekipa Miodraga Božovića upisala je protiv ukrajinskog prvoligaša Zirke - 6:2!

Sadržajan i efikasan meč u Pafosu obeležila su dvojica fudbalera: Srđan Plavšić koji je bio dvostruki strelac, uz to i dvostruki asistent, i Ganijac Ričmond Boaći, trostruki strelac i igrač sa kojim je, sudeći prema onome što prikazuje na pripremama, menadžment kluba iz Ljutice Bogdana pogodio u metu!

Boaći i Plavšić su već do poluvremena praktično sami "izbušili" poroznu odbranu osmoplasiranog tima ukrajinske lige koji je nedavno primio četiri od Partizana.

Posle prvih 45 minuta već je bilo 4:1 uz dva gola dvojice glavnih protagonista utakmice, uz napomenu da je Plavšić sjajnu predstavu garnirao i sa dva produktivna pasa ka Ganijcu koji su prethodili njegovim pogocima.

U nastavku - Zvezdina rutina.

Boaći je još jednim golom potvrdio da je u ovom trenutku on napadač broj jedan, a tačku na goleadu i odlično izdanje Zvezde stavio je još jedan novajlija, Nemanja Milić, na asistenciju takođe vrlo zapaženog na ovim pripremama Dušana Anđelkovića.

Zvezda je meč počela u sastavu: Manojlović, Petković, Luković, Frimpong, Anđelković, Le Talek, Donald, Plavšić, Ruiz, Kanga, Boaći. U nastavku su zaigrali Milijaš, Milić i Pavkov.

I danas se potvrdilo da je ofanziva u ovom trenutku bolji deo Zvezdinog tima, dok u odbrani i dalje postoje određene anomalije, mada u tome neka se ne pronalazi golman Manojlović koji je i protiv Ukrajinaca potvrdio da je vrlo pouzdano rešenje među stativama.

Ipak, Boaći je igrač o kome u ovom trenutku najviše pričaju zvezdaši. I protiv Zirke Ganijac je prikazao široku napadačku raznovrsnost i golgeterski instikt. Lako ulazi u gol-šanse, u kaznenom prostoru se oseća kao riba u vodi i definitvno je Zvezda sa njime dobile jakog aduta u navali.

Sledeći i psolednji meč na Kipru Beograđani igraju u subotu od 15 sati, a rival je ruski drugoligaš Volgar.

(Telegraf.rs)