Zvezda odredila cene karata za Efes i ponovo upozorila neodgovorne navijače

Ulaznice za novi spektakl u prodaji od četvrtka

Crveno-beli se mobilišu da udare i osmu uzastopnu "recku" u takmičenju najboljih evropskih timova.

U halu "Aleksandar Nikolić" stiže Zvezdin direktni konkurent za Top Anadolu Efes, a svi oni koji budu želeli da uživo vide novi spektakl, za to zadovoljstvo moraće da izdvoje najmanje 1300 dinara.

>>> Čović ohrabrio, ali i opomenuo navijače Zvezde zbog jedne njihove loše navike

KK Crvena zvezda odredila je cenu karata za predstojeći meč koji se igra u petak od 20:45.

Prodaja pojedinačnih ulaznica počinje od četvtrtka u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, a cene su kao i do sada: Tribine 1300 rsd, Parter 4 i B 2000 rsd, Bela loža 2500 rsd, Plava loža 3000 rsd, Loža 3500 rsd, Počasna mesta 10000 rsd, Počasna mesta (bočna strana) 5000 rsd.

Interesovanje za ovaj meč, navode iz kluba, daleko premašuje kapacitete dvorane ''Aleksandar Nikolić'', uz podsećanje da je za meč sa Panatinaikosom preostali kontigent ulaznica rasprodat za svega 15 minuta.

- KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje na sve koji se budu našli u dvorani, da poštuju bezbednosni protokol i da ne bacaju nikakve predmete u teren, jer je klub u više navrata kažnjavan visokim novčanim kaznama (u međuvremenu je stigla nova - 10.000 evra)!

KK Crvena zvezda mts kao i pred prošle utakmice koje organizuje u dvorani "Aleksandar Nikolić", putem obaveštenja, do početka meča, informisaće vlasnike sezonskih i pojedinačnih karata, o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja kapija dvorane, i ostalim važnim informacijama pred ovu utakmicu.

(Telegraf.rs)