Devet mečeva za 20 dana: Partizan čeka februar iz pakla!

Teški izazovi predstoje velikanu

Košarkaši Partizana će imati veliki izazov u februaru, da odigra maksimalno na čak devet utakmica u razmaku od 20 dana februara.

Prvi put u 2017. godini će crno-beli imati sedam dana između dva meča, odmaraće do 5. feburara, kada počinje ludnica. Na tri fronta će se voditi borbe, broj nastupa na Kupu Radivoja Koraća zavisiće od učinka u nokaut fazi, a nema sumnje da će tim Aleksandra Džikića napasti trofej i pokušati da priredi senzaciju protiv Crvene zvezde.

>>>Vilijams izludeo crno-bele asistencijama, Partizan bez osvete u Podgorici! (VIDEO)

>>>Veterani Partizana i Radničkog odigrali humanitarni meč za Slađana Stojković! (FOTO)

>>>Džikić ljut na igrače Partizana: Gde su vam hrabrost i borbenost?

Već 5. februara Partizan čeka upravo Zvezdu, dva dana kasnije gostuje PAOK-u u FIBA Ligi šampiona, da bi 12. februara gostovao i Cedeviti.

Od 16. do 19. će se igrati Kup Radivoja Koraća, 22. februar je datum meča sa PAOK-om u Beogradu. Navijači će uživati u bratskom duelu, ali će već narednog dana ugostiti Zadar. I onda, 25. se ide u Sremsku Mitrovicu na gostovanje Mega Leksu.

Biće posla jer Džamonta Gordona čeka uigravanje, moraće malo da odmore i nosioci igre Novica Veličković, Vilijam Hečer i Uroš Luković, a nevolju za Partizan predstavlja i suspenzija reprezentativca Stefana Birčevića, čiji se izostanak osetio u porazu protiv Budućnosti u Podgorici. Partizan je trenutno drugi u ABA ligi sa 15-5, ali šansu za vrh vrebaju Cedevita i Budućnost sa 14-6, pa će borba za 2. mesto pred plej-of biti paklena.

Raspored:

5. februar, ABA liga: Partizan - Crvena zvezda

7. februar, FIBA Liga šampiona: PAOK - Partizan

12. februar, ABA liga: Cedevita - Partizan

16-19. februar: Kup Radivoja Koraća

22. februar, FIBA Liga šampiona: Partizan - PAOK

23. februar, ABA liga: Partizan - Zadar

25. februar, ABA Liga: Mega Leks - Partizan

(Telegraf.rs)