Izračunali smo da Zvezda dobija PAO sa pola koša razlike! (VIDEO)

Crveno-beli mogu do pobede posle drame

Statistika je na strani Crvene zvezde kada su u pitanju postignuti i primljeni poeni kada crveno-beli igraju kod kuće, a Panatinaikos na strani.

Zvezda u četvrtak od 19 časova igra protiv Panatinaikosa, dobro poznatog rivala koji je već padao u hali "Aleksandar Nikolić" i koji je u atinskom okršaju slavio sa +11. Zvezda će to pokušati da nadoknadi i neće biti lako, posle veoma burnog prvog dela sezone i putešestvija.

>>>Rodžer uzvraća udarac! Stan lomio reket i nadoknadio 0-2, ali je Federer u petom setu dominirao! (VIDEO)

>>>Zvezda je već sada uradila nešto za šta je Partizanu trebalo 7 sezona: Crveno-beli spremaju napade na nove rekorde!

>>>Srbija imala sreće na žrebu grupa za EP u Italiji!

Ekspedicija Dejana Radonjića se naputovala zbog presedanja nakon pobede nad Baskonijom, ali je i ranije pokazivala da ume da prevaziđe sve što je sputava i van parketa. Prema jednostavnoj računici postignutih poena, Zvezda je ubacila 698 na devet mečeva, pa bi sada mogla da postigne 77 (deljenjem se dobija 76.5), a Panatinaikos sa odnosom 684/9 ima 76 uračunatih poena!

Nije nerealno ni da dođe do produžetka, Zvezda ih do sada u sezoni nije igrala, a protiv Panatinaikosa jeste pre tri godine, kada je Šilb izborio dodatnih pet minuta. Na kraju, PAO je ipak došao do trijumfa sa 90:86.

Podsećanja radi, već smo ovde sličnim proračunom skoro u koš pogodili rezultat meča sa Fenerbahčeom. Prognoza Telegrafa je bio rezultat 78:73, Zvezda je pobedila sa 75:73.

(Telegraf.rs)