Barselona rasturila Eibar, nova majstorija Mesija koji je opasan i kada primi loptu na centru (VIDEO)

Barsa zabeležila ubedljiv trijumf na gostovanju Eibaru

Fudbaleri Barselone bez problema su savladali Eibar na gostovanju u 19. kolu Primere sa 4:0 i tako su nastavili poteru za Realom i Seviljom koji imaju dva i bod više od Katalonaca.

Luis Enrike može da bude zadovoljan, jer su se njegovi najbolji igrači upisali u listu strelaca, a među njima je bio i Nejmar koji je prekinuo golgeterski post koji je u La Ligi trajao od oktobra, te od tada nije postigao gol više od 1000 minuta.

Goleadu je otvorio Denis Suarez, koji je u 31. minutu postigao sjajan gol snažnim šutem sa oko 25 metara. Barsa je do poluvremena imala minimalno vođstvo, ali je u nastavku sa tri gola svog MSN trija razbila domaću ekipu.

Mesi je u 50 minutu posle dobre akcije sa Luisom Suarezom, koju je počeo kada je povukao loptu sa centra, prosledio je njemu na desni bok, posle čega je usledio centaršut Urugvajca i vrhunska reakcija Mesija sa puno osećaja, kada je sačekao loptu na stopalo i plasirao je u mrežu golmana Joela, koji nije imao najbolju procenu kod istrčavanja.

Posao je dovršio Luis Suarez koji je u 68. minutu oteo loptu fudbaleru Eibara na njegovoj polovini, da bi potom izašao sam pred golmana Eibara i bez problema ga savladao.

Kada je delovalo da će sve biti rešeno, u sudijskoj nadoknadi je Nejmar uspeo da postigne bitan gol za svoje samopouzdanje, pošto je prekinuo golgeterski post u Primeri, koji je trajao od oktobra 2016. godine.

Dobio je lepu asistenciju Vidala sa desne strane, posle čega je prihvatio loptu u kaznenom i neometan sa nekih desetak metara matirao protivničkog čuvara mreže za konačnih 4:0.

(Telegraf.rs)