KRKOBABIĆ SRPSKOG FUDBALA: Bata Đora pikira mesto predsednika FSS!

Imal li ili nema valjda Milovan Đorić ambiciju da se kandiduje za glavnog čoveka našeg saveza, po Karasiju on je potpuno dorastao tom mestu

Kad bi u našem fudbalu postojala funkcija „patrijarh“, Milovan Đorić (66) bi težio i to da bude. Samo što je izabran za predsednika Organizacije fudbalskih trenera Srbije na burnoj sednici njene skupštine u Staroj Pazovi, Bata Đora je promovisan u kandidata za glavnog čoveka Fudbalskog saveza.

Učinio je to Stanislav Karasi kada se stiglo do tačke „razno“.

– Samo Milovan Đorić može da se bori sa takvim alama, sa onima koji ga neprestano sapliću, a on se uvek dočeka na nogama. U fudbalu je uspeo se. Osvojio je sedam šampionskih titula, trenirao je sve selekcije pa smatram da je dorastao da bude kandidat za predsednika FSS – reče Karasi i osta živ.

Da li je nekadašnji Zvezdin fudbaler glasnogovornik nekadašnjeg Zvezdinog fudbalera, to je ostalo nejasno, ali i da nije, Đorić je Karasijevu besedu shvatio krajnje ozbiljno.

– Moram prvo da se konsultujem sa bazom u Beogradu, sa saradnicima, a tek onda ćemo da pričamo o kandidaturi – reče Đora i osta živ.

Ljubiteljima fudbala sada ostaje samo da (se) saberu. Ako se Tomislav Karadžić odluči da se bori za novi mandat na čelu FSS, a Đorić mu bude protivkandidat, onda će pretendenti na presedničko mesto našeg fudbala zajedno imati 139 godina! Krkobabića nikad dosta.

(Telegraf.rs)