SRBI NISU TAKO MEKANI LJUDI: Tadić objasnio Englezima zašto je igrao sa slomljenim nosem

Srpski reprezentativac ističe da će igrati sa maskom na licu ukoliko mu doktori to budu dozvolili

Teška povreda Dušana Tadića na utakmici sa Velsom zabrinula je mnoge u njegovom klubu, pošto je u Sautemptonu jedan od najvažnijih igrača, a ''Svecima'' sledi duel protiv lidera Premijer lige - Liverpula.

Tadić je u 35. minutu posle divljačkog starta Nila Tejlora, koji ga je šutnuo u glavu, doživeo frakturu nosa, što je izazvalo ozbiljno krvarenje. Povreda mu je sanirana posle nekoliko minuta, a Dušan je stisnuo zube i s polomljenim nosem odigrao do kraja utakmice.

>>> Zašto Bejl ne zaslužuje ni gram poštovanja posle utakmice sa Srbijom? (VIDEO)

>>> Tadić sa slomljenim nosem posle meča izgovorio reči na koje Srbija mora da bude ponosna! (FOTO) (VIDEO)

Desetka Srbije će najverovatnije propustiti prijateljski duel protiv Ukrajine u Harkovu, koji je na programu u utorak, a na Ostrvu su ga pitali da li će biti spreman za duel protiv Liverpula u subotu, kada njegova ekipa dočekuje mašineriju Jirgena Klopa.

- Mislim da sam slomio nos, videćemo. Ako mogu da igram, igraću s maskom. Srbi nisu tako mekani. Prvobitno sam mislio da ne mogu da vidim mnogo stvari, ali nisam mogao da ostavim svoje saigrače same na terenu. Želeo sam da igram i to je najvažnije.

Tadić je opisao i kako se osećao u trenutku posle šuta u nos, kao i sa vatom u nosu na terenu.

- Nisam mogao da dišem niti da radim ništa drugo. Mogao sam da vidim malo, ali ne tako dobro. Izgubio sam mnogo krvi - zaključio je Dušan Tadić.

(Telegraf.rs)