Nole bez mesa, Mari jede živu ribu! Dva različita načina ishrane najboljih tenisera sveta!

Novi prvi igrač sveta Endi Mari ima potpuno različit protokol ishrane od Novaka Đokovića

Kažu da je ishrana 80% uspeha u individualnom sportu. Čovek je ono što jede i njegovo telo reaguje na svaki obrok koji unesemo.

>>> KONOPLJIN PROTEIN: Poboljšava rad srca i krvnih sudova, podiže imunitet i pomaže pri mršavljenju

To znaju vrhunski sportisti, koji se hrane različtio jer svaki organizam je drugačiji.

Najbolji teniser sveta ove nedelje Endi Mari ima potpuno drugačiji način ishrane od nekadašnjeg najboljeg igrača Novaka Đokovića.

O ishrani srpskog tenisera mnogo se pisalo. Zna se da ne jede hranu koja sadrži gluten, da ne jede meso već uglavnom sirovu hranu, povrće voće,

U osnovi Novakovog obroka nalazi se Grašak i kukuruz, šargarepa sa đumbirom i limunom, ribani krastavac, orasi, jabuke, majonez od indijskog oraha i slačice. I to sve naravno sveže.

Sa druge strane Endi Mari hrani se potpuno drugačije što je i normalno jer nijedan organizam nije isti niti mu odgovara ista hrana.

Mari unosi 6.000 kalorija dnevno a na njegovom meniju nalaze se jaja, puter od kikirikija, losos, pirinač, crveno meso, zeleno povrće, a ono što je najvažnije je živa riba ili suši.

Jedino što Mari ne jede u odnosu na ostale tenisere su banane.

(Telegraf.rs)