NAVIJAČI SPORTINGA NAPALI LAZARA MARKOVIĆA: I to ne samo zbog loših partija!

Remi sa Nacionalom 0:0 bila je kap koja je prelila čašu

Navijači Sportinga bili su izuzetno nezadovoljni zbog remija njihove ekipe sa Nacionalnom (0:0), pa su se obrušili na srpskog fudbalera Lazara Markovića!

Prvobitna informacija je bila da su navijači bili spremni da krenu u fizički obračun, ali se na kraju sve završilo na uvredama i povicima poput "nije ti ovo Benfika, igraj fudbal, nisi ovde došao na odmor".

Bivši selektor Srbije Ljubinko Drulović jedan je od onih koji je najviše upućen u dešavanja u Portugaliji zbog dana provedenih tamo u igračkoj karijeri, i on tvrdi da su slabe partije i igranje za ljutog rivala u prošlosti razlozi da vas portugalski navijači vređaju, ali ne i fizički napadnu.

- Lazar je bezbedan, neće njega fizički niko napasti, u Portugaliji se to ne dešava. Za Portugalce je normalno da vređaju igrače i da prave problem, jer igrači za njih snose veliki deo krivice. Ali on se našao na tapetu i najviše mu zameraju jer je igrao za Benfiku. Oni su kao Zvezda i Partizan kod nas - rekao je Drulović za "Alo".

- Takođe, Lazar može i mora bolje. Verbalni napad mora da bude podstrek da se stvari promene, jer igra u velikom klubu, od kojeg se uvek očekuju dobri rezultati. Marković nije dao ni 50 odsto svojih mogućnosti, niti je iskoristio talenat i kapacitet koji poseduje - dodao je Drulović.

Sporting nije osvojio titulu u prvenstvu od 2002. godine, a posle devet kola zauzima treće mesto sa sedam bodova manje od vodeće Benfike.

(Telegraf.rs)