Kokeza na Istoku Srbije, FSS nastavlja da deli sportsku opremu!

Prvi čovek FSS nastavlja akciju dodele sportske opreme

Fudbalski savez Srbije (FSS) će u utorak u Prokuplju nastaviti akciju dodele sportske opreme klubovima širom Srbije, kada će opremu dobiti skoro 50 klubova iz opštinskih saveza Blace, Prokuplje, Kuršumlija, Žitorađa, Lebane i Merošina.

Ova akcija sprovodi se u skladu sa predizbornim obećanjem predsednika FSS Slaviše Kokeze, a prethodno su opremu dobili klubovi iz Lučana i Surčina.

U Plavoj sali Sportskog centra u Prokuplju blizu 50 klubova dobiće kontigent opreme koji će, pre svega mlađim kategorijama, omogućiti normalan i uspešan razvoj.

Ispred OFS Lebane opremu će dobiti fudbalski klubovi Radan, Jedinstvo (Bošnjace),Jablanica (Medveđa) i Radnički (Pertate),dok OFK Merošina broji čak 15 klubova koji će dobiti vrednu opremu, Zemljoradnik (Balajnac), Rasovača (Donja Rasovača), Mladost (Biljeg), Naisus (Rožina), Padina (Padina), Borac (Azbresnica), Rad(Merošina), Sloga (Jovanovac), Dobrič (Brest), Banaćanin (Aleksandrovo), Arbanasce (Arbanasce), Jugovići (Jugbogdanovac), Baličevac (Baličevac) i Koprijan (Gradište). Oprema ide i klubovima iz OFS Žitorađa a stimulans za dalji napredak u radu dobiće klubovi Žitorađa, Svetlost (Badnjevac), Pobeda (Donje Crnatovo), Mladost (Donji Drenovac), Partizanski put (Grudaš), Omladinac (Podina), NS Tatko (Stara Božurna), Dobrić (Pejkovac), Jug Bogdan (Đakus), Polet (Samarinovac), Borac (Držanovac), Real (Jasenica) i Dunđerski (Voljčinac).

I za klubovi iz Prokuplja, Blace i Kuršumlije biće poseban dan jer će veliki deo sportske opreme otići i njihovim klubovima a to su Topličanin (Prokuplje), Kosovac (Prokuplje), Spartak (Gornja Trnava), Jastrebac (Blace), Trbunje ( Blace), Jastrebavac - veterani (Blace), Jastreb (Blace), Kosanica (Kuršumlija) i Kaćuša (Kuršumlija).

Ceremoniji dodele sportske opreme u Prokuplju prisustvovaće predsednik FSS Slaviša Kokeza i zamenik generalnog sekretara FSS Jovan Šurbatović, a vredi istaći da Fudbalski savez Srbije već ima u planu i sledeći region koji će dobiti velike količine opreme neophodne za uspešan i pravilan razvoj mnogih fudbalskih sredina i onih koji svaki dan vredno treniraju.

(Telegraf.rs)