SINDROM LJAJIĆ: Runiju i Ibrahimoviću preti izbacivanje jer ne pevaju himne!

Zvezda Mančester junajteda ni posle devet godina u dresu sa tri lava nije naučio reči himne "Gad sejv d kvin" (God save the queen), selektor Švedske brani Ibrahimovića

Napadač Mančester junajteda i engleske reprezentacije Vejn Runi mogao bi da doživi sudbinu Adema Ljajića i da bude odstranjen iz nacionalnog tima zbog toga što ne peva himnu.

Tako nešto selektoru gordog albiona sugerišu ostrvski mediji, inspirisani „slučajem Ljajić“. Dejli mejl podseća da himnu Engleske ne peva ni levi bek Čelsija Ešli Kol, mada se on nekad i „prevari“, dok su Runijeve usne uvek zapečaćene, čak i kad iz 90.000 grla na punom Vembliju odjekuju stihovi „bože čuvaj kraljicu“.

- Roj Hodžson bi morao da kaže igračima da neće voditi na EURO one koji ne budu pevali himnu na pripremnim utakmicama. Vejn Runi mumla nešto sebi u bradu ili uopšte ne pomera usne. Hodžson bi trebalo da uradi isto što i njegov kolegaMihajlović koji je udaljio iz ekipe Adema Ljajića koji nije pevao himnu pred meč sa Špancima - napisao je poznati kolumnista "Dejli mejla" Kelvin Mekenzi pred meč sa Belgijom.

Zbog nepevanja himne pod udarom desničarskih organizacija u Švedskoj već duže vreme je napadač Milana i švedske reprezentacije Zlatan Ibrahimović, a pre dva dana su i novinari iz zemlje današnjeg protivnika "orlova" pitali fudbalera bosanskog porekla zašto ne peva himnu.