KOPERFILD SA BANOVOG BRDA: Može li Matijaševićeva ''čarolija'' da dovede Lalatovića u Čuku?

Sve će se definitivno znati u narednih 48 sati, a sportski direktor Čuke teži ka tome da obeleži prelazni rok

Čukarički je u ponedeljak ostao bez trenera Milana Lešnjaka, koji je podneo ostavku, a samo nekoliko sati kasnije Nenad Lalatović je okarakterisan kao najozbiljniji kandidat da ga nasledi.

Priča koja apsolutno ne bi ''pila vodu'' da iza nje ne stoji sportski direktor Čuke Vladimir Matijašević. Jedini čovek koji ima čarobni štapić potreban za Lalatovićev dolazak na Banovo Brdo.

Ukoliko magija iz tog štapića proradi, Matijaševićev potez bi se mogao okarakterisati kao najbolji viđen u ovom prelaznom roku (iako je nedavno završen).

Jer, kako drugačije objasniti to što bi Vojvodini, drugoplasiranom timu sezone, ''ukrao'' jednog od najperspektivnijih srpskih stučnjaka.

I to ne na kraju sezone ili njenoj, nego tokom igranja iste. One koju je Lalatović fenomenalno počeo, doživeo samo jedan poraz na osam kvalifikacionih mečeva u Evropi, pobedio Partizan u Humskoj, selektirao tim kadar da se upusti u šampionsku trku i u kojoj posle 8. kola drži drugo mesto.

Kao što bi Partibrejkersi rekli u svojoj pesmi ''a jedan poziv menja sve'', tako i Matijaševićev poziv očigledno ima neku težinu. Poznato je da su on i Lalatović veliki prijatelji, a to se videlo i tokom njihove saradnje u Kruševcu kada je Napredak bio među timovima koji igraju najlepši fudbal.

Informacije srpskih medija su oprečne, a ona Telegrafova pouzdana glasi - Ništa još nije gotovo i sve će se definitivno znati u narednih 48 sati!

(Telegraf.rs)