Ronaldo nije hteo da se potpiše devojčici na Barsinom dresu

Realov as "iskulirao" desetogodišnjakinju, čiji je otac pisao o tome portugalskim novinama

Kad je u pitanju Barselona, Realov fudbalski as, Portugalac Kristijano Ronaldo, nema ni trunke osećanja. Španski listovi "Mundo deportivo" i "Sport" objavili su, pozivajući se na portugalski "Rekord", da najbolji strelac "kraljevskog kluba" u prošloj sezoni nije hteo desetogodišnjoj devojčici da stavi svoj potpis na dres zato što je on bio Barselonin.

Njen razočarani i uvređeni otac poslao je pismo "Rekordu", u kojem je istakao da je Kristijano Ronaldo izgubio odanog navijača.

– Moja kći, koja trenira fudbal, nije imala trening zbog toga što su tereni ustupljeni portugalskoj reprezentaciji, koja se sprema za Evropsko prvenstvo. Bila je to, međutim, sjajna prilika da upozna svog idola. Vratila se tužna. Kad sam je pitao šta se dogodilo, rekla je da Kristijano nije želeo da joj se potpiše na dres zato što je dres Barselonin. Nisam znao šta da kažem. Dres je kupljen u Barseloni. Da smo bili u Madirdu, kupili bismo Realov. Bilo je bolno videti razočaranje u očima moje kćerke – napisao je otac desetogodišnjakinje u svom obraćanju novinama.