UMALO TUČA NA ROLAN GAROSU: Žestoka svađa Granoljersa i Souze u prvom kolu (VIDEO)

Španac posle žučne rasprave pobedu proslavio na vrlo primitivan način

Već na startu takmičenja na Rolan Garosu zabeležena je vrlo neprijatna scena koja ne priliči belom sportu. Marsel Granoljers i Žoao Souza imali su žučnu raspravu tokom pauze pred završni gem, da bi se sve završilo nepružanjem ruke na kraju meča i rasprave španskog tenisera sa delom publike koja je bila naklonjena Brazilcu.

Problem je nastao kada je Granoljers zatražio medicinski tajmaut zbog prblema sa desnom nogom. Tokom ukazivanja medicinske pomoći, dva igrača su imala ozbiljnu raspravu, jer je Souza isprozivao rivala zbog "foliranja" povrede i kupovine vremena. To je izrevoltiralo Španca koji je počeo da se dere sa rečenicom "Ti me ne poštuješ"!

Rasprava je prekinuta posle minuta kada su igrači izašli na teren, a posle pobede u meču Granoljers je imao burnu proslavu. Radovao se kao klinac u kraju, a nije izostalo ni vređanje jednog navijača sa tribina, kojem je poručeno da "zapuši usta".

Na svu sreću, velika tenzija među igračima nije završena tučom, a pobednik Granoljers je brže bolje zapalio u svlačionicu, dok je Souza ostao u čudu posle jurenja protivnika da mu pruži ruku zbog pobede.

Pogledajte video...

(Telegraf.rs)