Zvezdin poklon za navijače pred Voždovac!

Uprava najtrofejnijeg srpskog kluba snizila cene ulaznica

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 20.30 minuta dočekuju Voždovac na svom stadionu, te otuda ne čudi poziv iz kluba da se Marakana napuni.

Uprava je odlučila da časti navijače tako što je snizila cene karata.

>>> Zvezda vraća bivšeg kapitena: Pavle Ninkov ponovo na Marakani?

- Najverniji navijači su krenuli u borbu za zvezdaštvo, a klub je odlučio da nagradi navijače za podršku koju su pokazali u mečevima sa Ludogorecom tako što će smanjiti cene ulaznica za sve tribine. Umesto dosadašnjih 300, 400 i 500 dinara karte za meč sa Voždovcem će koštati 200 dinara za severnu, 300 za istočnu i 400 dinara za zapadnu tribinu - stoji u saopštenju.

Podsetimo, crveno-beli su psoel 3. kola izbili na čelo tabele Super lige, pošto su pobedili Mladost u Lučanima rezultatom 4:2. Dvostruki strelac bio ej Ugo Vieira.

- Meni je najbitnije da smo pobedili, i da smo se sa ova tri nova boda vratili na prvo mesto na tabeli. To je mesto koje nam i pripada, i koje ćemo pokušati da zadržimo do kraja sezone - rekao je Portugalac i dodao:

- Srećan sam i zadovoljan što sam počeo da postižem golove. I prethodne sezone mi je bilo potrebno malo vremena da uđem u formu, i nadam se da ću i ove godine biti efikasan kao prethodne. Znači mi što sam u vrhu liste strelaca, kao što bi i svakom napadaču značilo. Ipak, ponavljam, mnogo je važnije to da smo se vratili na pobednički put, i da smo i ove sezone veoma efikasni.

(Telegraf.rs)