NIKOLIĆ: Uz Partizan, Voša je najuspešniji srpski klub poslednjih godina i želimo da je pobedimo!

Prva konferencija Marka Nikolića po povratku u Partizan, pred neki prvenstveni meč

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je došlo vreme da crno-beli krenu sa pobedama i golovima već od utakmice sa Vojvodinom u derbiju 3. kola Superlige Srbije.

- Želimo da pobedimo Vojvodinu i postanemo prvi koji su Novosađanima naneli poraz. Došlo je vreme da Partizan krene sa pobedama i golovima, verujem da imamo kvalitet. Veoma cenim Vojvodinu, tradicionalno su nam težak protivnik, a vidim i da najaljuju nadapačku igru, zbog toga očekujem zanimljiv meč - rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

On je čestitao Vojvodini na plasmanu u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope i poručio da dostojni predstavlja srpski fudbal na međunarodnoj sceni.

>>> Voša dovela novog igrača, Lalatović poručuje pred Partizan: Mi smo Vojvodina, ime protivnika nije bitno!

- Uz Partizan su najuspešnji srpski klub poslednjih godina. Imaju i trener Nenada Lalatovića koji veliku energiju prenosi igrače. Sigurno će biti motivisani, ali će isto tako biti i moji igrači - naveo je Nikolić.

Nikolić je najavio ofanzivniji Partizan u odnosu na prethodne mečeve, kao što je bio slučaj iz njegovog prvog mandata u Humskoj.

- Ne bih otkrivao adute. Želim da ekipa izgleda takmičarski dobro, iako nemamo mnogo vremena. Ipak, nemamo pravo na izgovore - rekao je Nikolić i označio kapitena Sašu Ilića kao lidera tima:

- Bez obzira na godine i što možda ne može da odigra svih 90 minuta, Saša ima veliki uticaj na nas. Videćemo da nađemo još nekog lidera na terenu, a ako ne uspemo dovešćemo ga.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Telegraf.rs)