Marko Janković, momak koji je oduševio Grobare: Nije nas išlo, čak i da smo ostali 2 dana na terenu!

Novopridošlica iz Olimpijakosa bio je jedan od najboljih na terenu

Marko Janković je na meču protiv Zaglembja pokazao da će biti veliko pojačanje Partizana.

Momak koji je ponikao u školi crno-belih, ali preko drugih klubova našao svoje mesto u prvom timu, zadavao je velike probleme poljskom timu i oduševio je navijače.

Imao je i jednu sjajnu priliku za gol, ali ga nije htelo. Kao i ostale saigrače..

>>> Mihajlović: Precenili smo ih kao da su Legija

- Nadam se da ćemo u revanšu proraditi i da ćemo prvu polušansu iskoristiti. Sinoć jednostavno nije išlo, čak i da smo ostali još dva dana na terenu. Takvi dani jednostavno dođu i nemaju veze sa fudbalskim (ne)znanjem - rekao je Janković za klupski sajt i dodao:

- Ja sam imao verovatno najbolju šansu na utakmici i mnogo mi je žao što je nisam pretvorio u gol, kako bi dobru igru krunisali pobedom. Ostali smo dužni publici, jer nismo postigli gol.

Revanš je za sedam dana, a ukoliko žele da putuju u Skandinaviju, crno-beli će morati da poprave realizaciju.

- U revanšu moramo da se pazimo najviše nas. Ukoliko poletimo čitajući novine i ako se budemo zadovoljili učinjenim, neće biti dobro. Moramo da budemo smireni, staloženi, ali da maksimalno poštujemo ekipu Zaglebja. Samo ako od prvog minuta uđemo u utakmicu kako treba, moći ćemo da prođemo dalje. Biće izuzetno naporan meč i ko bude koncentrisaniji mislim da će dobiti. Utakmica koju će možda prelomiti sitni detalji - rekao je Janković.

(Telegraf.rs)