Teov kamp zvanično otvoren, došli i saigrači iz reprezentacije!

Ovacije okupljenih navijača i polaznika kampa dobili su srpski asovi na Srebrnom jezeru

Košarkaški kamp "Teo4" koji je pokrenuo kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić otvoren je na Srebrnom jezeru, a sem jednog od najboljih evropskih igrača prisustvovali su i njegovi saigrači iz nacionalnog tima.

Ovacije okupljenih navijača i polaznika kampa dobili su srpski asovi Bogdan Bogdanović, Miroslav Raduljica, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Milan Mačvan, kao i doskorašnji kapiten reprezentacije Nenad Krstić.

- Srce mi je puno, hvala svima koji su omogućili da se sve ovo realizuje, mojim prijateljima, porodici, predsedniku opštine. Ne postoje reči da opišem kako se sada osećam - rekao je Teodosić Tanjugu.

On je dodao da je presrećan zbog klinaca koji će imati šta da nauče i koji će gledati svoje ljubimce na Olimpijskim igrama u Riju.

- Kao što sam se ja nekada kao dete budio da gledam prenose iz Atlante, tako će oni sada nas. Ponosan sam i učinićemo sve da ih obradujemo.

Teodosić je istakao da je još rano za priču o rivalima u Riju.

- Idemo stepenicu po stepenicu. Verujemo u nas i nadamo se najboljem - zaključio je Teodosić.

U Teodosićevom kampu ovog leta boraviće oko 600 dece iz 22 zemlje, a sa njima će raditi priznati i trofejni stručnjaci poput Vlade Jovanovića, Vlade Vukoičića i Vladimira Ðokića.

Kamp je svečano otvorenjem šutiranjem trojki, a pogodili su Teodosić i Nedović.

(Telegraf.rs)