Partizan sa 3 gola ispraćen kući: Velika greška Šaranova, prvi gol Đurđića i loša igra crno-belih (VIDEO)

Vicešampion Srbije izgubio 3.1 od rumunskog Vitorula

Partizan se u Beograd vraća sa tri gola u mreži - bolji od srpskog vicešampiona bio je rumunski Vitorul koji je slavio rezultatm 3:1 (1:1).

Strelac jedinog gola za partizan bio je Nikola Đurđić u 32. minutu iz penala, dok su Ćitu sa dva gola (9, 59) i Tanase (69 minut) doneli pobedu izabranicima Georgija Hadžija.

Utakmica samo što je počela, a Rumuni su poveli. Everton je skrivio penal koji je Šaranov odbranio Ćituu, ali ne i odbitak.

Vitorul je mogao do drugog gola već u 20. minutu posle izgubljene lopte Radovića, ali Šaranov odbranio zicer Komanu. Kazna za Rumune je stigla u 30. minutu kada je Bogosavac oboren u kaznenom prostoru, a Đurđić izjednačio na 1:1.

U drugom poluvremenu za Partizan je debitovao i Bojan Ostojić, ali to nije pomoglo crno-belima da se odbrane u 59. minutu. Ponovo je Ćitu matirao Šaranova koji je svojom greškom 10 minuta kasnije rešio pitanje pobednika. Izgubio je loptu i Tanaseu nije bilo teško da je ubaci u mrežu.

Za Partizan su igrali: Šaranov - Vulićević, Gogua, Balažic (od 46. Ostojić), Bogosavac - Everton, Brašanac - Janković, Radović, Mihajlović - Đurđić.

Rezervisti: Kljajić, Bandalovski, Miletić, Ostojić, Milenković, Lukić, Marjanović, Đuričković, A. Stevanović, Ilić, Božinov.

(Telegraf.rs)