NAJJAČI ISLANĐANIN NA SVETU: Ronaldo, dr*****o, pogledaj dobro tabelu! (FOTO)

Niko nije brutalnije isprozivao Portugalca kao najjači čovek na Islandu

Ne samo što je Island oduševio svojom disciplinovanom igrom na Evropskom prvenstvu, nego se plasirao u narednu fazu takmičenja kao drugoplasirana ekipa - ispred prvog favorita grupe, Portugalije.

Posle utakmice ove dve ekipe, indisponirani Kristijano Ronaldo imao je nekorektne izjave na račun fudbalera Islanda, optuživši ih za previše defanzivnu igru "malog mentaliteta".

>>> Lud, luđi, islandski komentator: Ovako urnebesnu proslavu pobede nikada niste čuli! (VIDEO)

Povodom svega se na Fejsbuku oglasio jedan od najjačih Islanđana na svetu: Magnus Fer Magnuson, koji je četiri puta proglašen za najjačeg čoveka na svetu.

>>> Snagator iz Igre Prestola preti Ronaldu: Smrviću ti glavu ako daš gol Islandu!

"Dragi gospodine Kristijano Ronaldo,

Kada si rekao da Island nikad neće pobediti i uraditi nešto na Evropskom prvenstvu, kladim se da se nisi mislio na konačan plasman u grupi. Dobro pogledaj ovo, ti egocentrični drkadžijo", napisao je Magnuson na Fejsbuku uz tabelu grupe F.

>>> Snagator iz Igre Prestola preti Ronaldu: Smrviću ti glavu ako daš gol Islandu!

Magnus (190cm, 133kg) je šampion koji je sav nedostatak u masi nadomestio fenomenalnom tehnikom koju je posedovao, a titule najjačeg čoveka sveta osvajao je 1991, 1994, 1995, 1996. godine.

Prvi put se na takmičenju strongmena pojavio 1991. godine kao zamena Sigmarsonu i u debitantskoj sezoni je postao šampion. Postao je treći čovek u istoriji koji je osvojio tri uzastopne titule, nakon Bila Kazimira i Džona Pola Sigmarsona.

(Telegraf.rs)