Ivana Španović carski odgovorila na pitanje da li zaslužuje da nosi zastavu Srbije u Riju (VIDEO)

Kraljica srpske atletike na fantastičan način objasnila ko bi trebalo da ima čast da sa trobojkom predvodi srpske sportiste na otvaranju Olimpijskih igara

Srbija će imati nekoliko velikih aduta za najsjajnija odličja u Riju na Olimpijskim igrama. Jedan od njih je i Ivana Španović, koja je u svom prvom lajv obraćanju pričala i ciljevima na najvećem sportskom takmičenju, a to je zlato!

>>> Pobednički skok Ivane Španović od 10.000 dolara iz nekoliko uglova (VIDEO)

- Ove godine imamo prosek skokova preko 6.90 i iz tog kontinuiteta možemo da se nadamo onome čemu se nadamo, a to je skok preko 7.20 m za zlato u Riju, što mi je želja.

- Mislim da je to potrebno za zlato, pošto već ima nekoliko takmičarki koje skaču više od 7 metara ove sezone - rekla je kraljica srpske atletike.

Mnogi veliki sportisti predvodiće Srbiju u Riju, a za sada se vodi polemika ko bi trebalo da nosi zastavu, nakon što je Novak Đoković rekao da neće to da radi, jer nije fer prema ostalim sportistima, pošto je on već okusio tu čast u Londonu 2012. godine.

Ivana se prilključila diskusiji na pitanje da li je ona ta koja zaslužuje da ponese barjak na otvaranju OI.

- Mislim da niko zaslužuje više od Novaka da nosi zastavu. O tome se priča dugo, i ja nisam želela da se oglašavam povodom toga.

- Iskreno, mislim da ja nisam odmah posle njega neko ko treba da nosi zastavu. Mislim da ta čast pripada Milici Mandić, koja je osvojila zlatnu medalju. Moj lični stav je takav, nemam problem da to kažem - rekla je Ivana.

Pogledajte i celo obraćanje Ivane i intervju sa Acom Stojanovićem, u kome je govorila i o zastavi, ali i odgovarala na mnoga lična pitanja.

(Telegraf.rs)