Partizan dovodi fudbalera Olimpijakosa: Idem na lekarske preglede, 99% potpisujem! (VIDEO)

Marko Janković, koji je i dete Partizana, po svemu sudeći ponovo oblači crno-beli dres

Partizan je na pragu potpisivanja petog pojačanja u letnjem prelaznom roku. Mladi vezista Olimpijakosa, Marko Janković doputovao je u Beograd, gde bi u toku dana trebalo da prođe lekarske preglede, posle čega će se priključiti treninzima crno-belih, prenosi Sport.

>>> Partizan dovodi napadača na probu! Kažu - novi Lamin Dijara (VIDEO)

Agenti reprezentativca Crne Gore dogovorili su njegovu pozajmicu na godinu dana, ali ostaju još neki detalji, tačnije klauzule u konačnom dogovoru da bi se zaključio sporazum.

- Stigao sam u Beograd i danas ću proći lekarske preglede, sve ide kako sam priželjkivao i mnogo sam srećan. Čekam samo ''mig'' agenata i Olimpijakosa, pa da počnem sa treninzima. Ali ako hoćete da vam dočaran procentualno koliko sam blizu prelaska u Partizan, to je 99 odsto - rekao je Janković za Sport.

- Ostali su još neki sitni detalji dogovora, no, verujem da sve to neće biti problem kada je prebrođen onaj teži deo. Dolazim da bih igrao u klubu koji volim, osvajao trofeje i takmičio se u Evropi. Siguran sam da će Partizan u narednoj sezoni biti glavni konkurent za titulu i želim da budem deo te priče - zaključio je Janković.

Janković je nedavno debitovao za reprezentaciju Crne Gore, kada je u Istanbulu poražena od Turske sa 1:0 u prijateljskom meču, kada je ušao u igru u 64. minutu.

Karijeru je počeo u Partizanu, gde je prošao mlađe selekcije, kada je otišao u Olimpijakos. Tamo ipak nije dobio šansu, već je prosleđivan na pozajmice OFK Beogradu pa Mariboru, gde je i odigrao proteklu sezonu.

Pogledajte neke od poteza Jankovića koji se mogu videti na Jutjubu.

(Telegraf.rs)