Murinju stiže prvo pojačanje: Da li je moguće da ovaj igrač ovoliko košta?!

Viljarel je najveći pobednik ovog transfera zbog razlike koju će ostvariti na ime prodaje defanzivca

Renoviranje igračkog kadra Mančester junajteda krenuće sa Erikom Bejlijem (22), prema pisanju engleskih medija, prvim igračem koji će stići na "Old Traford" od kada je na klupu "đavola" seo Žoze Murinjo.

Bejli je centralni defanzivac, izuzetno jak i stabilan (187 cm, 77kg), prethodnu sezonu proveo je u Vilajrealu i toliko mu je trebalo da se istakne kao jedan od najboljih igrača na toj poziciji, mada je, ruku na srce, malo onih koji su pre dve ili tri godine imali uopšte pojma o ovom fudbaleru.

Mančester k`o Mančester, "otvoriće" se i za ovog igrača, kao što je to radio i u vreme dok je Luj Van Gal rukovodio transferima.

Engleski klub platiće Viljarealu 30 miliona funti, što je približno 40 miliona evra, a posao bi trebalo da bude završen do kraja nedelje, jer je igrač već najavljen na lekarskim pregledima za utorak ili sredu najkasnije.

Najveći pobednik u ovoj priči je, ipak, Viljareal, jer je prethodnog leta doveo Bejlija iz Espanjola za "smešnih" 5,6 miliona evra, a sada ga prodaje za sedmostruko veći iznos.

Bajern, Barselona, Arsenal i Pari Sen Žermen su u prethodne dve sezone, kako se navodi, pratili reprezentativca Obale Slonovače.

(Telegraf.rs)