Ibrahimović izludeo navijače odgovorima o Mančesteru (VIDEO)

Švedski as odgovarao na pitanja tokom promocije njegovog brenda i ponovo ostao "zakopčan do grla"

Zlatan Ibrahimović je u utorak, barem prema najavama, trebalo da obelodani u kom klubu će nastaviti karijeru, ali je švedski as još jednom ostao "zakopčan do grla" po tom pitanju.

>>> Novinari pitali Ibrahimovića o Mančesteru: Da li ova reakcija znači da ide kod Murinja? (VIDEO)

Ibrahimović je u Parizu lansirao svoju robnu marku "A-Z" i tim povodom je organizovana promocija njegovog brenda koja je uživo išla na fejsbuk stranici tog brenda.

Svi zainteresovani su mogli da mu postave pitanje putem tvitera i fejsbuka, a Zlatan je odgovarao i na pitanja prisutnih u sali, koja su, uglavnom, bila vezana za njegov novi projekat.

Jedan od prisutnih, Englez, naravno setio se da pita Ibrazimovića "kakva je njegova budućnost kada je fudbalska karijera u pitanju" očekujući, kao i svi, odgovor koji se dugo čeka.

Foto: Tanjug/Ap

Ali...

- Moja budućnost je A-Z, tako da pratite A-Z i videćete moju budućnost.

Mančester junajted? Usledilo je potpitanje istog mladića, a onda i odgovor tako tipičan za Šveđanina.

- Nosiće se A-Z i u Mančesteru, sto posto, ne brinite. I tamo će moći da se kupi.

U mnoštvu zanimljivih pitanja koje su postavljali prisutni i koje je voditeljka čitala sa tvitera, izdvojilo se ono koje je postavio jedan dečak: Da li ćeš se vratiti u Pari Sen Žermen?

- Od kada sam otišao, vidim, pada kiša, a to znači da Pariz plače za mnom. Koliko se sećam, kada sam dolazio sijalo je sunce - poentirao je Ibra, a fudbalski fanatici još jednom ostali uskraćeni za odgovor o daljim koracima u njegovoj karijeri.

(Telegraf.rs)