Kalinić uputio izvinjenje čoveku koji ga je odgurnuo (VIDEO)

Srpski košarkaš se obratio putem Tvitera

Potez koji je mnoge iznenadio - srpski košarkaš Nikola Kalinić izvinio se ruskom milijarderu koji ga je odgurnuo tokom treće četvrtine meča između CSKA i Fenerbahčea.

Kalinić se našao u ''centru sukoba'' tokom trčanja jedne kontre kada je odgurnut u prve redove. Tamo ga je dočekao Dimitri Konov koji ga je odgurnuo na stranu, da bi Srbin potom gestikulirao sudijama na ovaj potez Rusa.

>>> Ko je seksi Ruskinja koju su svi primetili tokom finala Evrolige? (FOTO) (VIDEO)

To je bio samo okidač za finansijera CSKA koji je potom skočio sa klupe i izazvao incident. Utakmica je na kratko bila prekinuta, a ruski mediji su u tekstovima ''provukli'' da je Konov samo želeo da zaštiti suprugu od eventualnog udarca koji bi primila da je Kalinić pao na nju.

- Hoću da se izvinim navijaču CSKA u prvom redu. Malo sam preterano reagovao, ali to je bilo potrebno da bi se moja ekipa probudila. Samo sam hteo da pobedim - napisao je krilni igrač Fenerbahčea na svom Tviter nalogu, da bi potom imao i poruku za saigrače:

- Hoću da čestitam ostatku ekipe na borbi, posebno u drugom poluvremenu. Užasno je izgubiti, ali smo bar dali sve što smo imali. U košaci je često tako, jedna lopta je razlika između pobede i poraza. Bićemo jači i pametniji sledeći put.

(Telegraf.rs)