Razočarani Danko Lazović se vratio se u Beograd jer ne može da igra za Olimpiju

Bivši fudbaler Partizana zbog birokratskih prepreka ne može da igra do leta za ekipu Marka Nikolića

Najavljivan je kao veliko pojačanje Olimpije iz Ljubljane, ali zbog administrativne greške i birokratskih prepreka Danko Lazović nije mogao da bude registrovan za klub Milana Mandarića, koji se bori za titulu u Sloveniji.

Lazović nije krio razočaranje ishodom cele situacije i vratio se za Beograd da ohladi glavu od svega.

- Ne mogu da vam opišem koliko sam razočaran. Ne bih ulazio u detalje, jer ne znam šta je glavni problem. Greške se dešavaju, i ne znam kako se rešavaju ovakve stvari. Prosto je neverovatno da se ovo dešava u 21. veku - rekao je Lazović za slovenački portal Nogomanija.

>>> EKSKLUZIVNO: Otkrivamo kolike su plate igrača Partizana (FOTO)

Njega je u klub doveo nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić kako bi pojačao napad i ljubljanski tim vratio u vrh tabele.

- Žao mi je što neću moći da pomognem saigračima koji su me dobro primili. Ostao sam bez šanse da se borim za titulu. Imali smo priliku da posle 20 godina vratimo titulu u Ljubljanu i tako ispišemo istoriju slovenačkog fudbala. Odbio sam druge ponude jer sam verovao u ovaj projekat - istakao je Lazović.

On je istakao da mu je sada potrebno vreme da sredi misli.

- Dajte mi malo vremena da o svemu razmislim. U ovom trenutku je najvažnije da Olimpija postane šampion. Ne želim da moj slučaj bude u prvom planu, jer to može da poremeti ekipu - zaključio je Lazović.

Bivši fudbaler Partizana i nekadašnji reprezentativac Srbije moći će da se stavi na raspolaganje treneru Marku Nikoliću od leta, ukoliko do tada ne pređe u neki drugi klub.

(Telegraf.rs)