Marija Šerifović kaže da je za Srbiju uradila više nego svi sportisti?!

Mi ne možemo da verujemo, a vi?

Bez mnogo analize prenosimo izjavu estradne umetnice Marije Šerifović, pobednice Evrovizije iz 2007. godine koja je vrlo hrabro i smelo stala iza tvrdnje da je njena pobeda na "evropskom prvenstvu u pevanju" veći rezultat nego svi sportski rezultati naših predstavnika.

Povod za izjavu koju je dala za banjalučku televiziju ATV nije poznat, mada bi mogla da se oseti gorčina u glasu pevačice i člana žirija u "Zvezdama Granda", naročito posle izjave "Srbija mi nešto ne da da je volim".

- Ako ćemo potpuno iskreno, ja sam svojoj državi donela uspeh veći nego bilo koji sportisti do sada, koji su osvajali i zlatne i olimpijske medalje.

- To su individualne pobede, ali one državi ne donose novac, rejting, hiljade i hiljade turista - rekla je Šerifovićeva za ATV, a prenosi Star.

Ako niste razumeli, Marija smatra da je njena "Molitva" otpevana u Finskiju jača i vrednija za Srbiju od svih medalja Ivane Španović, Novaka Đokovića, košarkaša, vaterpolista, odbojkaša, strelaca, veslača, karatista, rvača, kajakaša, ostalih atletičara, plivača...

Hm... Šta vi mislite? Kladimo se da niste ravnodušni.

(Telegraf.rs)