Prvi čovek Mege: Igrači pred utakmice spavaju u zatvoru!

Miško Ražnatović je otkrio ''tajnu'' uspeha svog kluba u tekućoj sezoni

Košarkaši Mega Leksa su hit sezone! Nakon osvajanja prvog klupskog trofeja u vidu Kupa Radivoja Koraća, eliminisali su favorizovanu Budućnost u polufinalu plej-ofa ABA lige i načinili pravu senzaciju.

Prvi čovek kluba, jedan od najmoćnijih košarkaških menadžera današnjice, Miško Ražnatović, gostujući u emisiji ''U obruču'' na televiziji Arena sport, otkrio je interesantan detalj o pripremi košarkaša Mege pred utakmice, koji je možda i uticao na čvrstinu i karakter izabranika Dejana Milojevića.

- Mega odlazi u Mitrovicu na dan utakmice, trenira, odspava u hotelu koji je u sklopu zatvora, možda je i to uticalo na čeličenje igrača i igra meč - opisao je Ražnatović.

Alfa i omega prvog finaliste ABA lige poručio je da Mega vraća veru u košarku i uporedio je sa nekadašnjim Radničkim sa Crvenog krsta.

- Ono što je zapravo najlepše u celoj priči je neverovatna količina ljudi koji se razumeju u košarku i koji kažu da igra Mege vraća veru u košarku, da im je uživanje da gledaju Megu. Kažu da je nešto najsličnije nekadašnjem beogradskom Radničkom, a to me čini posebno srećnim, jer sam ja košarku počeo da pratim baš zbog Radničkog - istakao je Ražnatović.

U finalu ABA lige Mega će igrati sa pobednikom drugog polufinalnog para u kome se sastaju Zvezda i Cedevita, a Ražnatović veruje da će se za pehar boriti dva srpska tima.

Mislim da je Cedevita svoju šansu prokockala. Imala je odličnu priliku da pobedi, ali nije. Zvezda je u tragičnom položaju zbog rasporeda puta Malaga - Zagreb - Krasnodar. Trebaće im mnogo energije da to premoste, ali moraju ako žele da igraju Evroligu - zaključio je Ražnatović.

(Telegraf.rs)