MAJAMI: Novak može protiv Federera u polufinalu!

Obavljen je žreb za ATP turnir u Majamiju koji počinje od 23. marta i trajaće do 3. aprila

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odbranu titule na Mastersu u Majamiju počeće protiv boljeg iz duela Jirži Veseli – Kajl Edmund.

Na njegovoj strani žreba nalazi se Rodžer Federer koji će biti potencijalni protivnik u polufinalu. Na drugoj strani žreba nalaze se Endi Mari, Stan Vavrinka i Rafael Nadal.

>>> NOVAK JE VLADAR PUSTINJE: Potpuna nadmoć Srbina u finalu Indijan Velsa! (FOTO) (VIDEO)

U drugom kolu Novakovog žreba mogli bismo da vidimo derbi meč između Del Potra i Federara. Podsetimo, obojica se ''vraćaju u igru'' posle povreda koje su imali. Švajcarac nije igrao od AO, dok je Argentinac duže odsustvovao sa terena.

Nole ne bi trebalo da ima većih problema do četvrtfinala, a tamo bi eventualno mogao da ga sačeka Tomaš Berdih. U trećem kolu rival bi mogao da bude Felisijano Lopes ili Martin Kližan, u četvrtom je moguć duel sa Dominikom Timom.

>>> JELENA BRANI NOVAKA PRED BI-BI-SIJEM: Pa, drugi naslov im ne bi prošao!

Što se tiče drugog dela kostura, Nadal bi mogao da ima veliki ispit u 4. kolu pošto je projektovano da se tamo sastane sa finalistom iz Indijan Velsa Milošem Raonićem.

Viktor Troicki je slobodan u prvoj rundi, kao i Đoković, a rival u drugom kolu biće mu Servantes ili Rubljov, dok će Dušan Lajović na startu turnira igrati protiv kvalifikanta.

Projektovani parovi četvrtfinala u Majamiju su:

Đoković – Berdih

Federer – Ferer

Nadal – Vavrinka

Mari – Nišikori

(Telegraf.rs)