Đoković: Rafa me je naterao da pružim najbolju igru, znam šta moram da radim protiv Raonića

Najbolji teniser sveta zna šta treba da uradi da bi došao do petog trofeja u Indijan Velsu

Novak Đoković je posle pobede nad Nadalom rekao da je morao da pruži svoju najbolju partiju kako bi došao do finala Indijan Velsa. Svestan je da ga u borbi za trofej čeka veoma motivisan protivnik, koji u ovom trenutku igra najbolji tenis u karijeri.

>>> Đoković ”slomio” Nadala u prvom, pa ga ”počistio” u drugom setu za finale Indijan Velsa! (VIDEO)

>>> Neverovatan poen Đokovića iz defanzive: Ovo ni Nadal ne može da stigne (VIDEO)

>>> Američka publika pozdravila Đokovića ovacijama posle pobede nad Nadalom (VIDEO)

- Morao sam naporno da radim i da pružim svoju najbolju igru. Drago mi je da sam prevazišao ovaj izazov. Miloš trenutno igra najbolji tenis koji je uvek igrao. On je prilično impresivan. Moraću da neutrališem njegov serivs - rekao je Đoković.

Nadal je razočaran što nije bolje odigrao u finišu prvog seta, kada je imao i set loptu.

- Mislim da sam igrao dobro set i po, a onda je on zaigrao dobro u poslednjem delu. Odigrao sam loše na svoj servis pri rezultatu 3:2 i on je dobro završio poslednja dva gema. Igrao je na najvišem nivou.

- Imao sam šanse u prvom setu. Osetio sam trenutak da mogu da se takmičim na najvišem mogućem nivou. Na početku taj brejka na kraju prvog seta imao sam 0:15, napravio sam nekoliko grešaka iz forhenda. Da sam imao malo više samopouzdanja sa svojim forhendom, mogao sam da imam bolje šanse na kraju tog prvog seta.

(Telegraf.rs)