Milojević posle podviga u Podgorici: Mi smo čudo jedno!

Trener Mege impresioniran uspehom svog tima u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige u Podgorici

Mega je opravdala ime u Podgorici. Sve je bilo mega u ponedeljak uveče u "Morači" u igri ekipe Dejana Milojevića, i pristup, i energija, i želja, sve...

>>> Novo čudo Mege: Zagorac srušio Budućnost u Morači! (VIDEO)

Pobedom protiv Budućnosti košarkaši Mege došli su na pobedu od plasmana u finale plej-ofa regionalnog takmičenja, i to na terenu gde niko ove sezone nije uspeo da pobedi. Do ponedeljka uveče...

- Velika pobeda, zaista velika pobeda - bili su prvi utisci Milojevića posle podviga njegovih igrača.

Podsetimo, Mega je igrala značajno oslabljena, bez povređenih Kabe, Jaramaza i Aranitovića, pa zbog toga pobeda dobija na još većoj važnosti.

- Pre utakmice sam rekao da se naše šanse mere u promilima i rekao sam da možemo da ih pobedimo par utakmica od 1000. Eto, večeras je bila jedna od njih. Ekipa je pokazala veliko srce, momci su bili hrabri posebno u kriznim situacijama.

Sama utakmica je bila, ako ne najbolja, onda sigurno jedna od tri najbolje ove sezone u ABA ligi.

- Uspeli smo da kontolišemo utakmicu većim delom, nismo dali Budućnosti da stekne neku veću razliku i vrebali smo našu šansu. Na kraju smo je dočekali i iskoristili, Luvavu I Ivanović su pogodili bitna bacanja i dobili smo meč.

>>> Zagorac kao nekad Bodiroga: Heroj Mege “polomio kičmu” Subotiću! (VIDEO)

Sledi predah, pa revanš u Sremskoj Mitrovici. Milojević i dalje ostaje pri stavu da je Budućnost favorit za prolaz u finale.

- Ali, zaista mislim da ova pobeda ne menja stanje što se tiče favorita u ovoj seriji. Budućnost je i dalje favorit, i u drugoj utakmici i u toj eventualnoj trećoj za koju se nadam da je neće biti. Moramo ostati hladne glave, jer smo napravili samo jedan korak. Još jedan nam je potreban da bismo došli do tog finala o kojem sanjamo. Kada imate igrače koji su ovoliko hrabri, čuda su moguća. Večeras se desilo pravo čudo i drago mi je da sam učestvovao u njemu.

(Telegraf.rs)