Zbog ove izjave Ibrahimović je Bog: Ostaću u PSŽ samo ako stave moju bistu umesto Ajfelovog tornja!

Nedostajaće nam mnogo kada završi karijeru - mnogo!

Zlatan Ibrahimović je odradio ugovor u Pari Sen Žermenu kao car i vreme je da ide u novu avanturu...

>>> PSŽ JE ŠAMPION: Het-trik Zlatana Ibrahimovića za 9 minuta! A tek ona peta... (VIDEO)

Švedskom fudbaleru na kraju sezone ističe četvorogodišnji ugovor sa "svecima", i neće ga produžiti, što je potvrdio nakon utakmice protiv Troa u kojoj je njegov tim pobedio 9:0 i matematički obezbedio šampionsku titulu, a Ibrahimović sa četiri gola dao veliki doprinos neverovatno ubedljivom trijumfu.

Način na koji je Ibrahimović saopštio da ide iz kluba na kraju sezone bilo je nešto što samo on ume i niko drugi u svetu fudbala. I zbog toga je Bog! Na pitanje da li će i naredne sezone igrati za Parižane, neponovljivi Ibra je rekao:

- Ostaću samo ako Pariz umesto Ajfelovog tornja postavi moju statuu. Obećavam da ću ostati ako se to desi - nasmejao je sve oko sebe Šveđanin.

- Ne planiram da ostajem u PSŽ-u. Ovde sam još mesec i po dana - dodao je.

Predsednik kluba Al-Kelafi je pre četiri godine napravio potez karijere kada je za veliki novac doveo Ibru iz Milana, a ovaj postao najbolji strelac u istoriji kluba i pomogao mu da osvoji sve titule u domaćem prvenstvu u tom periodu!

- Pariz je magičan, Ibra je magija. Svi želimo da ostane. Razgovaraćemo o tome - najavio je bogati šeik da će učiniti sve da privoli vanserijskog igrača da se predomisli i produži svoj boravak u Gradu svetlosti.

(Telegraf.rs)