Tomić posebno nahvalio Jevtovića i najavio trofej za Partizan (VIDEO)

Trener crno-belih bio je zadovoljan partijom svojih igrača u pobedi protiv Voždovca, a posebno je istakao igru Marka Jevtovića

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Voždovac (3:0) u 26. kolu Superlige.

- Čestitao bih ekipi Voždovca na otvorenoj igri, imali su svoje šanse na početku utakmice, kada je Šaranov odlično odbranio. Meč je bio zanimljiv, a na kraju je realan rezultat, iako je i Voždovac mogao do gola - izneo je Tomić prve utiske posle utakmice.

>>> MAJSTORIJA: Da li je Kosović postigao gol sezone za Partizan?

On je poručio da ga raduje kreativnost tima i igra veznog reda.

- Zadovoljan sam jer smo napravili puno šansi, kretali se odlično, ali i kako smo se branili", poručio je mladi trener, koji je posebno istakao igru Marka Jevtovića, koji je odlično odmenio povređenog Evertona.

- Jevtović je odigrao jako dobro. Poseduje sjajne kvalitete za tu poziciju zadnjeg veznog, taktičku inteligenciju, tehniku, čita igru i probleme, pokriva mnogo prostora i odličan je u skoku. Iako do sada nije mnogo igrao, na njega najozbiljnije računamo. Jako je važan šraf u našoj ekipi - istakao je Tomić.

Mladi strateg crno-belih osvrnuo se i na predstojeću utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Spartaka i istakao da će se njegova ekipa spremiti za taj meč i da će dobro izanalizirati rivala, kako bi se domogli finala u takmičenju gde je najavio pehar.

Njegov kolega sa klupe Voždovca, Bratislav Živković nije bio zadovoljan posle poraza u Humskoj.

- Presekao nas je prvi gol, pošto smo imali dve izuzetne šanse pre toga. Primili smo posle prekida i to od igrača od kojeg ne bismo smeli. Danas je izostala reakcija tima - zaključio je Živković.

Pogledajte i izjave.

(Telegraf.rs)