DŽAJIĆ: Imamo talente koji bi mogli da nas odvedu na EP ili SP, ali Tole mora da ode!

Legendarni fudbaler i funkcioner crveno-belih nema dilemu kada je u pitanju budućnost srpskog fudbala

Plako se bliže izbori u Fudbalskom savezu Srbije, a legendarni Dragan Džajić nema dilemu - Tomislav Karadžić mora da ode.

Pre svega zbog loših rezultata, a svoje mišljenje Džajić je otkrio u razgovoru za Informer.

- Nemam ništa lično protiv Karadžića, ali ljudi iz FSS i on bi trebalo da sagledaju sve dosadašnje rezultate, uspehe i neuspehe. Mora da postoji lična i moralna odgovornost za sve loše poteze i propuštene prilike. Da li je sve što smo dosad videli maksimum od tih ljudi? Čini mi se da jeste, tako izgleda - rekao je Džajić i dodao:

>>> Vučić podržao Džajića u izboru UEFA za idealni tim

- Njegova je stvar hoće li se kandidovati ili neće, mada zaista verujem da neće to uraditi. Ne radi se o tome da li nam je potreban neko mlađi, nego je narod u Srbiji željan uspeha reprezentacije. Imamo talente koji bi mogli da nas odvedu na neko EP ili SP.

Legendarni fudbaler i funkcioner Crvene zvezd euršten je u konkurenciju 50 najboljih fudbalera koji su ikada igrali na EP, a glasanje će trajati do 10. juna.

- Počastvovan sam. Znate kad sam prestao da igram fudbal, a i dalje me pamte. To je jedna velika lična satisfakcija. Iskreno ću reći da mi nije najvažnije da budem u timu. Naravno da bih voleo, ali mi je i ova nominacija ogroman uspeh - jasan je bio Džajić koji je dodao da mu je glas Aleksandra Vučića najdraži.

(Telegraf.rs)