Darko Lazović na meti PSŽ

"Sveci" iz Pariza bacili oko na najboljeg fudbalera Crvene zvezde koji će ovog leta biti prodat kako bi se popunile finansijske rupe

Foto: Tanjug

Ponajbolji igrač Crvene zvezde u ovoj sezoni Darko Lazović će na leto najverovatnije napustiti Marakanu, a među potencijalnim kupcima se sada našlo i jedno veliko ime: francuski PSŽ.

Prema navodima klupsko-navijačkog sajta "redstarbelgrade.info", pariski "Sveci" su bacili oko na sjajnog Čačanina. Zvezda će najverovatnije biti primorana da proda najboljeg igrača jer je u nezavodnoj finansijskoj situaciji, a Lazović je igrač koji trenutno ima najbolju cenu na tržištu. Klub sa Marakane bi za svoju "osmicu" mogao da dobije između 3,5 i 4 miliona evra, što je za francuski klub prava sića.

Njih je letos preuzeo arapski konzorcijum koji je najavio da će klub u narednih nekoliko prelaznih rokova imati minimum po 100 miliona evra za pojačanja. Zato se čini realna opcija da za sitne pare dobiju dobrog igrača, čija cena će u budućnosti samo rasti. Zvezdi bi dobro došao kapital, pogotovo što do 25. maja moraju da reše dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, kako bi dobili licencu za evro-kupove.

Pored PSŽ-a, Lazović se ranije pominjao i kao potencijalna akvizicija kijevskog Dinama, Bazela, Viljareala i još nekih klubova.

(Telegraf.rs / izvor: redstarbelgrade.info)