Real napravio najveću transfer prevaru kako ne bi naljutio Ronalda!

Originalna verzija Bejlovog ugovora procurila u javnost i preti da izazove veliku pometnju na Santjago Bernabeu

U Madridu nema mira! Taman kada se prašina oko promene trenera slegla, Real drma novi skandal.

Španski mediji eksluzivno su objavili detalj ugovora Gereta Bejla u kom se jasno vidi da je Velšanin najskuplji fudbaler u istoriji Reala.

Zašto je ''kraljevski klub'' pokušao to da sakrije?

Po ovom ugovoru Bejl je plaćen 99.75 miliona evra, ali postoji klauzula koja kaže da Totenhem, odakle je ofanzivni vezista došao, ne sme pravu cifru da iznese u javnost.

Problem je nastao jer je Bejlov transfer u javnosti iznosio 91 milion evra kako bi Kristijano Raonaldo sa 94 miliona i dalje bio na prvom mestu. Real je navodno krio istinu bojeći se reakcije Portugalca.

Zanimljivo, otkriveno je da postoji klauzula po kojoj je Realu i Bejlu zabranjeno da loše pričaju o Totenhemu i njihovom predsedniku Danijelu Leviju.

Ono što je takođe bitno jeste da je Real dužan da obavesti Totenhem ukoliko za Bejla stigne ponuda iz Premijer lige. ''Marka'' navodi da Pevci u tom slučaju imaju 72 sata da odgovore na tu ponudu.

U međuvremenu, Real je otočeo pregovore sa Bejlom oko produženja ugovora. Prema saznanjima španskih medija, novi ugovor bi trajao do 2021. godine, a Velšanin bi bio drugi najplaćeniji.

(Telegraf.rs)