Nikolić našao novi klub, Milinković prvi put progovorio od odlaska iz Partizana

Bivši trener Partizana ponovo aktivni

Bivši treneri Partizana, Marko Nikolić i Zoran Milinković istog dana su ponovo u centru pažnje, s obzirom da je prvi navodno sve završio sa novim klubom, a drugi progovorio prvi put od odlaska iz Partizana od kojeg se oprostio dirljivim pismom.

Kako prenosi Sportski žurnal, Marko Nikolić, koji je 25. marta 2015. godine smenjen sa mesta trenera kluba iz Humske, mogao bi uskoro da bude ozvaničen kao novi trener Olimpije iz Ljubljane. Navodno je viđen na ručku sa predsednikom kluba Milanom Mandarićem i sportskim direktorom Rankom Stojićem, sa kojim ima višegodišnju saradnju. Posao je završen 99 odsto, kako prenosi beogradski list.

Sa druge strane, onaj koji ga je nasledio prošlog proleća i odveo Partizan do titule, a onda posle samo par mesecu u novoj sezoni smenjen, Zoran Milinković, prvi put se oglasio od odlaska iz Humske.

Prisetio se trenutka kada je sa Partizanom eliminisan od Bate Borisova. Kaže, da je tada sve počelo.

- Posle egal utakmice, bez obzira na direktan plasman u Ligu Evrope, eliminaciju od iskusnije ekipe, dočekani smo na nož.

- Što od jednog dela Uprave, što od javnosti. Kao da se jedva čekao neuspeh - smatra Zoran Milinković.

Dalje objašnjava u razgovoru za Žurnal.

- Kako to već biva, izgovorene reči u naletu emocija i razočaranja, oštri i negativni komentari javnog mnjenja, uvek se spuste u svlačionicu, poremete harmoniju, poljuljaju samopouzdanje. I, tad niko ne pita za kvalitet tima, klupski budžet... nego samo odapinje strele. Nema veze, bilo i prošlo - pokušao je da objasni Zoran Milinković, ne upirući prstom ni u jedno ime ponaosob.

(Telegraf.rs)