Čukarički i Voždovac kao da su jedva čekali kraj (FOTO)

Mršavi remi na Banovom Brdu bez golova - 0:0

Fudbaleri Čukaričkog i Voždovca odigrali su nerešeno (0:0) u poslednjoj utakmici jesenjeg dela domaćeg prvenstva.

U prvom poluvremenu utakmice 22. kola Superlige Srbije na Banovom brdu, pred oko 500 navijača, bitka se vodila uglavnom na sredini terena, a nijedna ekipa nije uspela da dodje do prave šanse za gol.

Čukarički je u drugom poluvremenu u potpunosti preuzeo inicijativu, ali opet i pored većeg poseda lopte nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol protivnika. Voždovac se, s druge strane, oslanjao na kontranapade i udarce sa distance.

Trener Čukaričkog Zoran Popović rekao je posle utakmice da je njegova ekipa zaslužila da prvi deo sezone u Super ligi Srbije završi na drugom mestu.

- Srećni smo što je napokon završena najuspešnija godina u istoriji Čukaričkog. Ovaj deo prvenstva završavamo na drugom mestu, što je fantastičan uspeh za ove momke. Mislim da su oni to apsolutno zaslužili. Od juna su odigrali mnogo utakmica i napor je bio izuzetno veliki, što se danas videlo - rekao je Popović i dodao:

- Bili su na izmaku snage, ali su hrabro i muški odigrali. Koncentracija je takodje bila na izmaku, što je isto uticalo na kvalitet utaklmice. Možda jesmo bili za nijansu bolji od rivala, ali je to opet bilo nedovoljno da zabeležemo pobedu.

Trener Voždovca Bratislav Živković rekao je da zadovoljan igrom svoje ekipe u poslednja tri kola.

- Čestitao bih svojim igračima što su u poslednja tri kola, iako su bili hendikepirani neigranjem pojedinaca, došli do željenih bodova nakon tri uzastopne utakmice u kojima smo beležili poraze. Uspeli smo i danas da iznesemo teret na pravi način iako se videlo da je opterećenje veliko, da su svi jedva čekali kraj - jasan je bio Živković.

Prolećni deo šampionata u Super ligi Srbije počeće 20. februara.

(Telegraf.rs)