Delije, Kvinsi, Vilijams... Žurka u Pioniru može da počne!

Crveno-beli u novom evroligaškom spektaklu čekaju Himki

Eho velike pobede nad Realom nije se pošteno slegao, a već je vreme za nastavak Zvezdine evroligaške odiseje.

>>> Rođendan je Markusu Vilijamsu, ovo su njegove najbolje ludorije na terenu (VIDEO)

Crveno-beli, jači za povratnika i miljenika navijača Markusa Vilijamsa, od 20 sati dočekuju ruski Himki i očekuju još jedan podvig koji bi im odškrinuo vrata Top 16 faze elitnog takmičenja Starog kontinenta.

Pred duel sa skupocenim sastavom iz Podmoskovlja ekipa Dejana Radonjića ima odnos pobeda i poraza 3/4, Himki ima pobedu više u potpuno "ludoj" A grupi, u kojoj je, tri kola pre kraja, samo Fenerbahče miran što se tiče plasmana u narednu fazu.

>>> Himki žestoko oslabljen stiže na megdan Zvezdi!

Da goste u petak uveče očekuje "pakao", moglo je da se pretpostavi davno pre meča, ali su tek trijumfi nad Bajernom i Realom, koji su vratili Beograđane "u igru", do maksimuma rasplamsali želju navijača da masovno krenu ka hramu košarke i "poguraju" košarkaše u novom spektaklu.

- Posle pobede nad Realom ambijent je drugačiji. Mislilo se da je nemoguće pobediti Real, ali mislim da je Himki u ovom momentu kvalitetniji od Reala i trebaće nam još više. Imaćemo fantastičan ambijent i čeka nas veliki meč. I ako Himki dobije ovaj meč, to je realan rezultat s obzirom na parametre. Ali, mi se nadamo i verujemo da možemo da uradimo još jednu dobru stvar - rekao je trener Zvezde Radonjić u najavi utakmice.

Ako i apsolutni hit Kvinsi Miler bude "u elementu" kao i prethodnih nekoliko utakmica, naravno ako i svi ostali uz njega daju veliki doprinos i budu disali kao jedan, uz verne Delije i poneku magiju Vilijamsa, žurka u Pioniru je zagarantovana.

Evroliga, 8. kolo

Real Madrid - Fenerbahče 80:73

Crvena zvezda - Himki

Strazbur - Bajern

Tabela: Fenerbahče 6/2, Himki 4/3, Bajern 3/4, Crvena zvezda 3/4, Strazbur 3/4, Real Madrid 3/5.

(Telegraf.rs)