Zvezda dovodi štopera iz Argentine? (VIDEO)

Esteban Saveljić jedna je od opcija da pojača klub sa Marakane u zimskom prelaznom roku, potvrdio je Zvezdan Terzić

Crvena zvezda planira da se pojača u zimskom prelaznom roku, a jedna od potencijalnih meta je i Esteban Savljić, koji igra u Argentini.

Štoper poreklom iz Crne Gore, koji je i rođak Niše Saveljića, nekadašnjeg igrača Partizana, rođen je i odrastao u Argentini. Reč je o brzom štoperu, visokom 187 cm, koji se po karakteristikama uklapa u profil defanzivca kakvog žele crveno-beli.

>>> Roma je ponudila najviše para za Grujića!

U razgovoru za Žurnal, Zvezdan Terzić je potvrdio da je Saveljić jedna od opcija.

- Imamo tri-četiri opcije iz Južne Amerike. Ne žurimo u izboru. Razmilšljamo i o crnogorskom reprezentativcu, Estebanu Saveljiću, ali rano je da pričamo ko će da nas pojača.

Saveljić je u nedavno završenoj sezoni u Argentini bio standardan u ekipi Defense, gde je igrao na 24 od 30 utakmica. On je svojevremeno igrao sa Luisom Ibanjezom u Rasingu, pa bi levi bek crveno-belih mogao da lobira za Zvezdu kako bi ga nagovorio da se preseli na Marakanu.

Pogledajte i neke od poteza Saveljića tokom karijere.

Potraga za štoperom moglo bi da znači i da bi Vukašin Jovanović mogao da bude prodat u zimskom prelaznom roku, pošto je nekoliko klubova pokazalo interesovanje za zlatnog orlića, a za sada izgleda da je najviše zagrizao francuski Bordo.

(Telegraf.rs)