Fenerbahče i Obradović se plaše samo jedne stvari na meču sa Zvezdom!

Fenerbahče gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu u okviru 4. kola Evrolige, a meč će biti odigran u Kombank Areni

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da njegov tim očekuje izuzetno težak meč protiv Crvene zvezde u 4. kolu Evrolige.

>>>ZVEZDA: Karte za Fener važe i za Metalac

- Ovo je važna utakmica za oba tima, kao i svaka u Evroligi, a posebno u teškoj grupi kao što je naša. Pokušaćemo da odigramo skoncentrisano svih 40 minuta - rekao je Obradović, a zatim dodao šta predstavlja najveći problem na ovom meču za njegovu ekipu.

>>>Zvezda ima dobar razlog što je uvećala cenu karata za Fener!

- Moramo da budemo svesni da neće biti lako, jer navijači Crvene zvezde daju veliku podršku sa tribina i pomažu ekipi - otkrio je Obradović za sajt Evrolige.

On je istakao da prethodne utakmice nisu pravo stanje snage crveno-belih i podsetio na partiju Beograđana iz prvog kola kada su pobedili Strazbur sa 81:59.

Fenerbahče se nalazi na trećem mestu na tabeli sa dve pobede i jednim porazom, dok je Zvezda poslednja sa skorom 1-2.

Za Fenerbahče igraju dvojice bivši igrača Partizana Jan Veseli i Bogdan Bogdanović, kao i dvojica bivših igrača Zvezde Pero Antić i Nikola Kalinić.

- Moramo da ostanemo fokusirani na odbranu i držimo se zajedno, jer nas očekuje izuzetno težak gostujući teren - rekao je plejmejker turskog tima Bobi Dikson.

Utakmica između Crvene zvezde i Fenerbahčea igra u petak od 20 sati u KOMBANK areni.

(Telegraf.rs)