Ronaldo postaje tata, seksi Irina trudna? (FOTO)

Portugalčeva verenica, zanosna ruska manekenka Irina Šajk je navodno u drugom stanju

Neverovatna trka i rivalstvo Lea Mesija i Kristijana Ronalda dobija  još jednu zanimljivu dimenziju. Nedavno je svet obišla vest da će Mesi postati tata, jer je navodno njegova devojka Antonela u blaženom stanju.

I ubrzo je stigla ista vest i iz "suprotnog tabora": svetski mediji prenose da je verenica Kristijana Ronalda, prelepa Irina Šajk, u drugom stanju!

Ruska manekenka se posle izvesnog odsustva iz javnosti pojavila u Londonu u reklmanoj kampanji "Intimisima", a kasnije je na Fejsbuk stranici objavila: "Izvinjavam se fanovima što se nisam oglašavala u poslednje vreme, ali imala sam neke zdravstvene probleme".

Budući da se u poslednje vreme konsantno pojavljuje u širokoj odeći, mediji su počeli da spekulišu da je zatrudnela. Kada na sve to dodamo da je Ronaldo nedavno proslavljao gol sa loptom ispod dresa, onda se zaista vrlo verovatnim čini da slavni par očekuje prinovu.

U prethodnom periodu se pričalo da je njihova veza u krizi, pa su možda odlučili da romansu spasu bebom!

Ronaldo već ima jedno dete iz vanbračne veze. On je otac 22-mesečnog Kristijana Juniora, ali se ime detetove majke nikada nije otkrilo, jer joj je Ronaldo platio 12 milion evra da ostane u medijskoj ilegali.