PALA KRV U SEVILJI: Navijači Sitija dobili teške batine! (VIDEO)

Pristalice kluba iz Andaluzije napali gostujuće pristalice

Huligani Sevilje priredili su "vruć" doček pristaicama engleskog Mančester sitija veće uoči duela njihovih timova u Ligi šampiona.

Na internetu se pojavio video tuče dve grupe huligana ispred jednog paba gde su gostujući navijači sedeli, pre nego što su ih, naoružani motkama i ko zna još čime, napale ratoborne pristalice Andalužana.

>>> Osveta zbog otetih zastava: Poljski huligani stolicama mlatili Seviljine navijače u Mančesteru (VIDEO)

Radnik u lokalu posvedočio je da je sve počelo kada je grupa mladića, navijača Sevilje kako se kasnije ispostavilo, navalila u pab i povicima "huligani, huligani", izazvala goste. U haosu koji je trajao osam minuta, delom u lokalu, a kasnije i na ulici, kafić je demoliran, a nekolicina Engleza je zaradila posekotine i povrede.

- Navijači Sitija su bili prilično uplašeni. Bilo je tu dosta devojaka i mlađih momaka. Jedna devojka i momak su pobegli u ćošak kada je sve počelo - rekao je za engleske medije jedan od navijača po imenu Pol, koji je u Sevilju doputovao sa ocem, sestrom i prijateljima.

On je rekao da nikoga nisu provocirali niti su imali nameru to da rade. Kako kaže, sedeli su, pili, smejali se, a onda je sve počelo...

- Neki su, čini mi se, bili naoružani noževima. Svako staklo do jednog u pabu je razbijeno, stolice su bile razbacane svuda, kola ispred bara polupana. Kada su završili, pobegli su - prepričao je ovaj momak opasne scene čiji je bio svedok.

Prema njegovim rečima, veliki broj navijača Sitija je zaradio posekotine, a jedna devojka je, navodno krvave glave, završila u bolnici.

Podsetimo, dan uoči prve utakmice odva dva kluba, navijači poljskog Leha su izazvali incident u Mančesteru kada su napali Seviljine navijače sa ciljem da "poravnaju račune".

(Telegraf.rs)